Home / Geen categorie / Vloerpad producent

Vloerpad producent

Eén van de sterke punten van Axiom Pronet is de eigen vloerpad productielijn. Wij beschikken over een grote voorraad ruw materiaal en 2 stansmachines. Voor het ruwe materiaal werken wij samen met een toonaangevende leverancier uit de V.S. Deze leverancier staat garant voor een compromisloos kwaliteitsproduct.

IMG_1182bewerkt

Het ruwe materiaal wordt ingekocht in de vorm van sheets met een afmeting van 225 x 140 cm. De sheets worden verstanst tot elke gewenste maat van 5″ tot 28″. Vervolgens worden de vloerpads verpakt en eventueel voorzien van een Private Label. In de huidige markt  bewijst het Private Label zijn meerwaarde voor onze klanten.  Buiten de standaard kleuren leveren wij bovendien meer dan 15 soorten specialty-pads. Dit varieert van UHS tot speciale marmer-onderhouds pads.

De vloerpads van Axiom Pronet zijn ontworpen om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. De vezels waarvan de pads gefabriceerd zijn, zijn 100% gerecycled PET. Tevens zijn de gebruikte harsen oftewel binders op een waterbasis.

Axiom Pronet exporteert maatwerk naar meerdere Europese landen. Onze toegevoegde waarde bestaat uit: flexibiliteit,  snelheid en een concurrerende prijsstelling.

Top