Home / Geen categorie / Handelsonderneming

Handelsonderneming

Axiom Pronet is een in Arnhem gevestigde handelsonderneming die zich heeft gespecialiseerd in levering van materialen voor de professionele schoonmaak.  Onze afnemers bevinden zich door heel Europa en vinden bij ons een zorgvuldig samengesteld pakket materialen met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

U zult als klant profiteren van ons uitgebreide netwerk van leveranciers uit o.a. de V.S., Canada, China en diverse EU landen. Onze leveranciers zijn zonder uitzondering geselecteerd op kwalitatieve hoogwaardigheid van de producten. Het leveringsprogramma biedt u dan ook de mogelijkheid concurrerender te zijn dan andere partijen op de markt. Axiom Pronet beschikt tevens over een zelfstandige vloerpad productielijn. Het ruwe materiaal wordt geïmporteerd uit de V.S. en gestanst tot elke gewenste maat. Levering onder Private Label is 1 van onze speerpunten.

Familiebedrijf Axiom Pronet is ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven met gecombineerd meer dan 60 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Leveranciers èn afnemers waar wij al meer dan 25 jaar mee samenwerken zijn dan ook geen uitzondering.

Top